Windows 10 Instellen Voor Persoonlijk Gebruik

Je hebt een laptop of computer met Windows 10 Home en wilt deze graag upgraden naar Windows 10 Pro. We zijn opgericht met het doel het veilig en vertrouwd maken van het bestellen van Gamekeys. Nederlandse support en veilige en legale producten. De Windows-productsleutel is te vinden op de verpakking van het apparaat, op een kaart of op het Certificaat van Authenticatie dat bij het apparaat is geleverd. Ook als een activatie niet zou lukken op deze manier, om wat voor reden dan ook, dan wordt je hier ook geholpen met de verdere schermpjes die je te zien krijgt. Voor zover ik weet heb je geen serie nummer meer nodig bij windows 10, zolang deze netjes geactiveerd is is er niets aan de hand.

  • Prima scores in onafhankelijke tests zorgen voor een zeer goede beveiliging tegen malware.
  • En wanneer er geen ondersteuning voor het ESU-programma aanwezig is zullen updates niet meer geïnstalleerd worden.
  • Dus dat werd gezien als diefstal en werd het een “op staande voetje” voor hem.
  • Insiders die een schone installatie doen vanuit een voorlopige versie van Windows 10 kunnen het invoeren van productsleutels niet overslaan.

Allereerst een goede virusscanner die bijgewerkt is met de laatste updates. Daarnaast ook een firewall die beschermd tegen hackers. https://driversol.com/nl/drivers/video-cards/amd/asus-radeon-7000 Zoals je zou verwachten is Kaspersky Free een verkleinde versie van het volledige programma, een tool die we echt heel fijn vinden. De gratis versie laat toegevoegde functies zoals privacybescherming en veilige betaling achterwege en concentreert zich op krachtige gratis bescherming voor je pc en dat zonder franjes.

Wat Gebeurt Er Als Je Windows Opnieuw Installeert?

Dat Windows 8 en 10 een ingebouwde antivirus bescherming hebben, klopt, maar je kan er niet op rekenen om je computer van malware aanvallen te beschermen. Tests van onafhankelijke laboratoria en ons eigen tests hebben bewezen dat je een antivirus van derden nodig hebt. Ben al tijden aan het zoeken voor de beste virusscanner, ik stuit telkens op NOD32 Antivirus versie 5.0 is dit een goede ? De virusscanner is niet duur, en blijkbaar erg goed. Naast het downloaden van virusscanners voor jouw Windows computer, zijn er nog enkele andere tips die je kunt raadplegen voor de optimale bescherming van jouw computer.

Het is belangrijk dat je zelf in de gaten houdt welk apps je installeert. Als je liever meldingen blijft ontvangen hoef je hier niks te doen. Deze melding kan soms irritant zijn omdat het te vaak naar voren komt, in sommige gevallen vertraagd het tevens het opstarten van je systeem.

Microsoft Office 2019 Professional Plus

Na aankoop kun je direct aan de slag gaan met het door jou gekozen Office pakket. Voor veel computergebruikers is het Microsoft Office pakket (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, etc.) ook voor thuis onmisbaar, bijv. Microsoft 365 personal op maximaal 5 apparaten installeren, echter kan 1 persoon tegelijkertijd gebruik maken van de applicaties. Ook krijg je daar nog gratis 60-Skype-belminuten per maand bij 1 TB aan OneDrive cloudopslag per gebruiker zodat je op eenvoudige wijze je Office-documenten automatisch kunt opslaan. Word, Excel, Outlook zijn tegenwoordig bijna onmisbaar geworden. Wanneer je deze software wilt aankopen als abonnement of als eenmalige aanschaf, kies van voor kwaliteit!

Microsoft Defender (voorheen bekend als ‘Windows Defender’) is de gratis standaard antivirussoftware die op elke Windows-pc is ingebouwd. Mijn team en ik hebben uitgebreide tests uitgevoerd en ik vond het teleurstellend dat Microsoft Defender minder goede prestaties dan andere providers levert. AVG AntiVirus Free is overigens wel onze eerste keuze voor Windows-gebruikers. De beste gratis antivirus software vind je op de website van Downen in zowel versies van Windows als Mac. Je hebt natuurlijk tal van betaalde anti virus software, die uiteen kunnen lopen in diverse bedragen.

Mocht u tegen problemen aanlopen met het updaten van Windows of zijn er misschien vragen ontstaan dan kunt u geheel vrijblijvend telefonisch contact opnemen met onze helpdesk. Ook kunt u op de pagina “Windows Update werkt niet meer” mogelijk een oplossing vinden voor als u problemen ondervindt met Windows Update. Moet je echter veel programma’s gelijktijdig gebruiken voor verschillende doeleinde zoals foto- en videobewerking dan kan je beter een 64-bit versie gebruiken. Zeker in combinatie met een videokaart en voldoende intern geheugen, kan je computer de taken makkelijk aan. Om te beginnen worden de updates tot veertig procent kleiner en wordt Windows 11 het meest veilige besturingssysteem van Microsoft tot nu. Microsoft heeft de minimale systeemvereisten voor de update vrijgegeven.

Leave a Comment

Your email address will not be published.